Dekorativne lajsne (ugaone lajsne, pervajz lajsne, parket lajsne, sokle, pragovi)  se koriste već vekovima ali u proteklih nekoliko desetina godina su dobile na popularnosti pojavom mašinski obradjenih lajsni koje pružaju izuzetnu preciznost, konstantan kvalitet i niske cene. Dekorativne lajsne se mogu izraditi od punog drveta, od MDF-a presvučenog plastičnom folijom ili od furniranog MDF-a. Većina naših lajsni se izradjuje od punog drveta (masiva) koja je kvalitetnije i dugotrajnije rešenje. Površina ovih lajsni nakon odredjenog vremena se može lako obnoviti. Dekorativne lajsne možemo da podelimo na nekoliko kategorija:

Katalozi dekorativnih lajsni:

Ugaone Lajsne

Ugaone lajsne se koriste za zaštitu, dekoraciju ili prikrivanje spojeva na uglovima. Oblik lajsni u većini slučajeva formira 'L' ili 'D' oblik koji najviše pogoduje za njihovu namenu. Ugaone lajsne od drveta nudimo u raznim prečnicima i debljinama kako bi mogli izabrati najpogodniju za vaš rad ili enterijer. Pogledajte naš katalog ugaonih lajsni KLIKOM OVDE sa specifikacijama i cenama.

Ako želite da poručite ugaone lajsne od drveta online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.

Ugaona lajsna od punog drveta

Pervajz lajsne

Namena pervajz lajsni je prevashodno za prikrivanje spojeva štokova sobnih vata i zida. Spoj zida i štoka vrata uvek treba zamaskirati jer će se vremenom tu pojaviti manje ili veće pukotine. Pored toga što ova lajsna ima svoju funkciju prikrivanja ujedno i oplemenjuje prostor i ulepšava enterijer. Pogledajte naš katalog pervajz lajsni KLIKOM OVDE sa specifikacijama i cenama.

Ako želite da poručite pervajz lajsne od drveta online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.


Pervajz lajsne od drveta za sobna vrata

Parket lajsne i sokle

Nakon postavljanja podne obloge bilo da to bude parket ili laminat poptrebno je postaviti parket lajsne koji će prikriti prostor (luft) izmedju zida i parketa. Ovaj luft je neophodno da postoji jer parket u zavisnosti od vlage u prostoriji se širi ili skuplja pa mu taj prostor omogućava nesmetan rad. Sokle imaju sličnu namenu kao i parket lajsne ali se mogu još koristiti i kod keramičkih pločica ili kod oblaganja donjeg dela nemaštaja (razmak izmedju poda i korpusa). Kao i kod pervajz lajsni, parket lajsne i sokle pored toga što imaju svoju funkciju prikrivanja ujedno i oplemenjuju prostor i ulepšavaju enterijer. Pogledajte naš katalog parket lajsni i sokli KLIKOM OVDE sa specifikacijama i cenama.

Ako želite da poručite parket lajsne i sokle od drveta online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.Parket lajsne i sokle od drveta

Pragovi za sobna vrata

Pragovi za sobna vrata se koriste na onim mestima gde izmedju prostorija postoji visinska razlika ili se želi zamaskirati spoj dve različite podne obloge. Kod pragova se preporučuje korišćenje tvrdog drveta jer će više trpiti habanje koje nastaje tokom svakodnevnog korišćenja. Pogledajte naš katalog pragova za sobna vrata KLIKOM OVDE sa specifikacijama i cenama.

Ako želite da poručite pragove za sobna vrata od drveta online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.


Pragovi od punod drveta za sobna vrata

Ako želite da kupite drvene lajsne iz kataloga to možete učiniti i u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju lajsne se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanju robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-16h.

Informacije i slike koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno kopirati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.