Drvene nogice su jedan od ključnih elemenata nameštaja koja se uvek vide, povlače pažnju. U slučaju da estetsko nisu lepo oblikovane ili nisu u harmoniji sa nameštajem mogu da pokvare celu sliku o nameštaju. Tokarene drvene nogice najčešće izradjujemo od domaćih sorti drveta  kao što je bukva, ali jasen ili hrast je dosta zastupljen. Od mekših vrste drveta kao što je lipa ili porodica četinara ne preporučujemo za izradu ove namene.

Isticanje drvenih nogica na nameštaju nisu uvek bila popularna. Na primer u viktorijanskom periodu, noge nameštaja su bile skrivane od ljudskog oka. Noge su bile 'odevene' u neke tkanine kako bi prikrili sve one oblike koji bi mogli podsećati na ljudsku anatomiju.

Danas drvene nogice možemo da vidimo skoro na svim vrstama nameštaja: stolica, ormana, komoda, sofa, kuhinja , itd. Skoro da je nemoguće zamisliti nameštaj od punog drveta (masiva)  da nema nekog tokarenog ili rezbarenog elementa.

Ako želite da poručite drvene nogice za nameštaj online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.

Drvene nogice za nameštaj


KLIKNITE OVDE ZA KATALOG (CENE , SLIKE I SPECIFIKACIJE) DRVENIH NOGICA ZA NAMEŠTAJ


Drvene stilske nogice za nameštaj

Drvene nogice za nameštaj standardno izradjujemo od bukve, u slučaju zahteva kupca možemo da izradimo još od domaćih sorti drveta kao što je hrast i jasen ili od nekih egzotičnih drveta.

U slučaju da vam trebaju specifične (unikatne) nogice koje niste pronašli u našem katalogu pošaljite nam upit i u kratkom vremenskom roku ćete dobiti ponudu na vaš zahtev.

Ako želite poručiti neke nogice možemo da vam dostavimo na željenu adresu putem kurirske službe. Za porudžbinu pozovite 021/843-712 (Radno vreme: 07-16h) ili pošaljite email i navedite šifru proizvoda, sortu drveta i količinu.

Posetite našu online prodavnicu Hoba.rs gde možete pogledati naš celokupni asortiman nogice za nameštaj (PVC, metalne i drvene nogice).