Rezbareni ukras, duborez, aplikacija i drvorez su tradicionalni elementi stolarstva već vekovima sa rastućom tendencijom korišćenja u savremenim enterijerima. Naši duborezi u drvetu se najviše koriste kod oplemenjivanja nameštaja , enterijera ili razne druge stolarije.

Rezbareni ukrasi se prave 90% mašinski i ručno se dovršavaju najfiniji detalji. Ova metoda omogućava kontinuiran kvalitet, savršenu obradu i niske cene. Sa našim duborezima krajnji proizvod neće biti samo lep već i unikatan.

Rezbarija vinove loze, duborez vinskog elementa

Rezbareni ukras od drveta, duborez u drvetu

U našem katalogu rezbarenih ukrasa (duboreza) možete pronaći razne motive, od vinove loze preko raznih cvetnih motiva,  rezbarene elemente za stilski nameštaj, kapiteli, završni elementi itd.

Ako želite da poručite rezbarene ukrase od drveta online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.

Pogledajte katalog rezbarenih ukrasa klikom OVDE.


Rezbareni kapitel od drveta , glava u duborezuKruna od drveta za namestaj , rezbareni duborezGranc aplikacija od rezbarenog drveta , reljef duborez

Ako želite da vidite još fotografija vezano za ove proizvode posetite naš foto album!

Ako želite da kupite rezbarene ukrase iz kataloga to možete učiniti u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju lajsne se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanja robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-16h.

Informacije i slike koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno kopirati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.