Tokareni program naše firme obuhvata izradu i sitnijih drvenih elemenata namenjeni za nameštaj kao što su drvene ručice, pokrive kapice, drvene kugle i drveni tiplovi. Želimo sve zahteve naših kupaca da zadovoljimo i da im ponudimo kompletno rešenje od jednog proizvodjača. Na raspolaganju su vam dimenzionalno veće i manje drvene ručice, kapice i kugle u raznim oblicima i prečnicima.

Tokarene drvene kapice, ručice, kugle i tiplove za nameštaj standardno izradjujemo od bukve dok u slučaju zahteva kupca možemo da izradimo još od hrasta, jasena – prema materijalu ostalih tokarenih elemenata.

Ako želite da poručite razne ručice za nameštaj kao što su drvene ručice,ili kuke i pokrivne kapice online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.

KLIKNITE OVDE ZA KATALOG (CENE , SLIKE I SPECIFIKACIJE) DRVENIH RUČICA, KUGLI I POKRIVNIH KAPICA

U slučaju da vam trebaju specifični (unikatni) elementi koje niste pronašli u našem katalogu pošaljite upit i u kratkom vremenskom roku ćete dobiti ponudu na vaš zahtev.

Ako želite poručiti neke ručice, kugle ili kapice možemo da vam dostavimo na željenu adresu putem kurirske službe. Za porudžbinu pozovite 021/843-712 (Radno vreme: 07-16h) ili pošaljite nam email i navedite šifru proizvoda, sortu drveta i količinu.

Drvene ručice, kugle i pokrivne kapice