Trpezarijski stolovi su nezaoblizani delovi svakog domaćinstva. Nameštaj oko čega se najviše okuplja porodica kada je vreme jela, razgovora, sećanja i radovanja.  Drveni, estetsko lepo oblikovani stolovi upotpunjavaju enterijer i zrače svojom prirodnom elegancijom i lepotom. Odabirom drvenih tokarenih noga upotpunjujete sliku svog stola, koja će mnogo godina vršiti svoju funkciju i pleniti svom izgledom preko više generacija.

Naša radionica nudi razne modele noga za stolove (čak i centralne - središnje noge) obezbedjući veliki izbor kako u obliku tako i u prečniku elemenata. Drvene noge za stolove nudimo u raznim standradnim dimenzijama za sve vrste stolova kao što su: kancelarijski, trpezarijski, klub stolovi itd omogućavajući kreativnost za naše kupce kako bi mogli naći pravi dizajn za svoj projekat i za naše zadovoljstvo.

Tokarene noge za stolove


Drvene noge za stolove

Standradna visina trpezarijskih stolova je izmedju 73,7 i 76,2 cm. U našem proizvodnom programu tokarenih noga za trpezarijske stolove su obuhvaćeni elementi  sa  dužinom od 73 cm. Sa ovom dužnom obezbedjujemo dodatni prostor za ugradnju gornje pokrivne ploče stola.

Iz naše ponude izdvajamo kozje noge (ili kozije noge) za stilski nameštaj. Silueta ovih drvenih noga zrače elegancijom i prefinošću oplemenjujući enterijer u kome se nalaze. Kozje noge i ostale proizvode nudimo u raznim prečnicima i dužinama, koji se mogu koristiti pri izradi stolova, stočića, ormana, kreveta, komoda, stolice itd.

Ako želite da poručite drvene noge za stolove online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.

KLIKNITE OVDE ZA KATALOG (CENE , SLIKE I SPECIFIKACIJE) DRVENIH NOGA ZA STOLOVE


Drvene noge standardno izradjujemo od bukve, u slučaju zahteva kupca možemo da izradimo još od domaćih sorti drveta kao što je hrast i jasen ili od nekih egzotičnih drveta.

U slučaju da vam trebaju specifične (unikatne) noge koje niste pronašli u našem katalogu pošaljite nam upit i u kratkom vremenskom roku ćete dobiti ponudu na vaš zahtev.

Ako želite poručiti neke noge možemo da vam dostavimo na željenu adresu putem kurirske službe. Za porudžbinu pozovite 021/843-712 (Radno vreme: 07-16h) ili pošaljite nam email i navedite šifru proizvoda, sortu drveta i količinu.

Centralne (središnje noge) za stolove