Drvena rešetka je tradicionalni elemenat u stolarstvu koja se najviše koristi kao: obloga radiatora, uložak (filung) za kuhinjske elemente i na drugim raznim mestima gde je prozračnost poželjna. Izradjuje se od prvoklasnog drveta nezavisno da li je to hrast, bukva, jasen ili bambus u pitanju. Obe stranice rešetke su fino obradjene tako da mogu se koristiti i na onim mestima gde je važno da i sa zadnje strane nameštaja lepo izgleda rešetka.

Ako želite da poručite drvenu rešetku online to možete učiniti i u internet prodavnici Hoba.rs.

Veličina standardne table je 65 x 125 cm , širina letve 12mm i ukupna debljina 4mm (svaka letva je 2mm debela). Ako imate zahtev za vanstandardne mere to možete kod nas poručiti sa limitacijom da veličina rešetke ne prelazi 75 x 175 cm. Drvo od kojih se izradjuje drvena rešetka je: bambus , bukva i čamovine. Ukupna debljina drvene rešetke od 4mm omogućava da se koristi na onim mestima koji su predvidjena za zastakljivanje.

drvena resetka od bambusa

Drvena resetka od masiva

Specifikacija drvene rešetke

Dimenzija letve: 12mm*2mm 
Raster (odstojanje između dve letve): 12mm 
Ugao: 45 stepeni 
Ukupna debljina rešetke: 4 mm

Cena drvene rešetke standardne veličine (125x65cm) od bambusa je: 3900din

Cena drvene rešetke standardne veličine (125x65cm) od čamovine je: 4480din

Cena drvene rešetke standardne veličine (125x65cm) od bukve je: 4680din

Cena drvene rešetke standardne veličine (125x65cm) od hrasta je: 5290din

Izrada bambus rešetke u vanstandardnoj meri od bambusa: 5250din / m2

Izrada bambus rešetke u vanstandardnoj meri od čamovine: 5950din / m2

Izrada bambus rešetke u vanstandardnoj meri od bukve: 6300din / m2


Najnoviji proizvod naše radionice je drvena rešetka izradjen od bambus lamela. Ima prirodnu svetlu boju, fino obradjenu površinu sa zaobljenim ivicama (pripremljen za lakiranje i bajcovanje). Širina lamela je 12mm, ugao: 45 stepeni. Ukupna debljina drvene rešetke je 4mm kao i kod drugih klasičnih drvenih rešetaka. Veličina standardne table koju držimo na lageru: 65cm*125cm.

Drvena rešetka se najviše koristi kod maske za radiator i kod kuhinjskih frontova. Sa desne strane možete pogledati nekoliko primera za implementaciju.

Maska za radiator od drveta Kuhinjski front sa drvenom resetkom Maska za radiator od drveta

Ako želite da vidite još fotografija vezano za ove proizvode posetite naš foto album!

Ako želite da kupite drvene rešetke to možete učiniti u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju rešetke se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanja robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-16h.

Informacije i slike koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno kopirati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.