Opremanje enterijera prirodnim materijalima sve više dobije na svojoj popularnosti. Ratan ploče su odličan primer kako se prirodni materijali mogu implementirati u izradi nameštaja. Ratan paneli (ploče) se izradjuju od kombinacije medijapanske podloge i ratan obloge. Zavisnosti od debljine Mdf podloge u mogućnosti smo da izradimo ratan ploče u raznim debljinama. Najpopularnije debljine su 10mm (američki plakari) i 18mm (debljina standardne iverice).

Izrada bambus ploca na medijapanu (mdf)


Ratan panel je kreativan materijal i može da se koristi na raznim mestima, ali svakako se ističu: američki plakari , kuhinjski frontovi , ispune u drvenim ramovima i obloga zida.

Ratan je prirodni materijal koji dolazi u rolnama širine 60 i 90 cm - a. Gustoća pletenja ne omogućava cirkulaciju vazduha i potpuno je neprovidan. Prirodni sastav trske omogućava da se bajcuje (tonira) i da se lakira. Ako ste zainteresovani da kupite samo ratan trsku kliknite OVDE.

Ratan paneli se preporučuju svim hobi majstorima i profesionalnim stolarima koji žele da oplemene svoj nameštaj prirodnim materijalima.

Pozivamo sve stolarske radionice koji izradjuju američke plakare i žele da obogate svoj asortiman ratan panelima da nas kontaktiraju i potraže besplatan paket uzoraka. Našim klijentima obezbedjujemo transport ploča do željene lokacije i besplatnu ton kartu za klijente.

Cenovnik:


Sirove ratan ploče
Mdf 8mm + ratan = 10mm
Mdf 16mm + ratan = 18mm
Pozadina: prirodna boja mdf-a
Pozadina: prirodna boja mdf-a
Površina ratana: natur
Površina ratana: natur
Maksimalna širina ploče: 90 cm
Maksimalna širina ploče: 90 cm
Cena: 4850 Din / m2
Cena: 5520 Din / m2 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Bajcovane ratan ploče
Mdf 8mm + ratan = 10 mm
Mdf 8mm + ratan = 18mm
Pozadina: prirodna boja mdf-a
Pozadina: prirodna boja mdf-a
Površina ratana: bajc + lak
Površina ratana: bajc + lak
Maksimalna širina ploče: 90 cm
Maksimalna širina ploče: 90 cm
Cena: 6070 Din / m2 
Cena: 8080 Din / m2


 Cene uključuju PDV !

Ton karta:

Rattan plocaTon:003

Rattan plocaTon:004

Rattan panelTon:005

Stolarska ploca od ratanaTon:006

Rattan panelTon:007

Rattan panelTon:009

Ratan ulozakTon:010

Ratan pločaTon:013

Ratan ispunaTon:014

Ratan ploca

Ton:016

Ratan panel

Ton:066

Ako želite da kupite ratan ploče to možete učiniti u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju ratan ploče se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanja robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-16h.

Informacije i slike koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno kopirati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.