Drvo je prirodan, plemeniti materijal koji u potpunosti zadovoljava ekološke standarde i kaotakvo predstavlja idealan materijal za izradu drvene galanterije. Drvna galanterija je veomarasprostranjena ni jedan segment doma se nemože zamisliti bez drvene galanterije. Mi uponudi imamo veliki izbor drvene galanterije.

U drvenu galanteriju kod nas spadaju drvene nogice za nameštaj kao i drvene noge zastolove, ručice i kugle, dekorativne i rezbarene lajsne, drvene rešetke za radjator maske,rezbareni ukrasi duborezi, bambus roletne, intarzije. Drvo od koga izrađujemo drvenugalanteriju je bukva, jasen, hrast , lipa, egzota i bambus. Nogice, ručice, kugle i pokrivnekapice se izrađuju od bukve, jasena i hrasta. Ukrasi,duborezi se izrašuju od lipe, bukve iegzote. Lajsne su uglavnom od bukve I egzote. Rešetke za radjator maske su izrađenje odbambusa. Roletne se takođe izrađuju od bambusa.

Kada me neko pita kako bi mogao da unese prirodu u svoj dom, kažem mu posetite nas ividite našu drvenu galanteriju. Puna je prirodnih materijala, ako su vam potrebne bambusroletne, nešto prirodno da vas zaštiti od sunca i učini dom ušuškanim tu smo. Ukoliko želiteda sakrijete dosadne stare radjatore koji se ne uklapaju u stil vašeg doma uz konsultaciju samajstorom u našoj drvenoj galanteriji možete videti bambus rešetku za radjator masku ilisamu špansku trsku koju majstori zaista uspešno mogu da stave u ram maske za radjator izaista lepo pokriju nešto sto je do tada žargonski rečeno "štrčalo".

Stilske nogice mogu da upotpune svaki dom možete ih dodati komodama. Svojm izgledom ćesigurno privući paznju ljubitelja dobrog ukusa, ovakvu drvenu galanteriju koriste mnogi stolarikako bi uredili nečiji dom. Nogice mogu da se postavljaju i na krevet, kauče, dvosede, trosedeu zavisnosti od toga šta je potrebno promeniti.

Sa našom velikom ponudom drvenih nogu za stolove, sigurno ćete pronaći nešto sto vamodgovara. Bilo da želite rustični stil ili nesto moderno ili pak prefinjeno. Nijedna kuhinja se nemože zamisliti bez drvenih lajsni, koje svojim rezbarenim izgledom daju određenu crtunameštaju. Svaka rustična kuhinja mora imati bar koju lajsnu na svojim vratancim. Sigurno sesećate starog bakinog kredenca sa svim tim detaljim koji nas vraćaju u detinjstvo. Danas suvam dostupni mnogobrojni ukrasi u okviru nase drevene galanterije rezbarenih ukrasa iduboreza. upravo na takvim kredencima ćete videti i drvene ručice koje ukoliko su dotrajalemožete pronaći u našem katalogu drvene galanterije za ručice i kugle. Mnogi delovinameštaja komoda ili kreveta mogu da budu ukrašeni sa drvenim kuglama koje nanizanejedna na drugu uz to različitih veličina mogu da izgledaju zaista lepo.

Možda ste se pitali šta su to male tračice različitih šara, u kategoriji drvene galanterije možeteih pronaći pod nazivom intarzije. One su dužine jednog metra sa različitim šarama. Često sekoriste u dekoraciji nameštaja, one se mogu koristiti još i u proizvodnji nakita kod izrademinđuša, narukvica. Intarlije su tanki furnirni umetce nastali obradom trupaca različitih vrstadrveta. Reč intarzija je arapskog porekla i u prevodu označava "umetanje".