Drvo je savršen materijal koji donosi prirodu i toplinu u dom. Bez obzira na vaš stil, drvo će se uvek uklopiti u najrazličitije ambijente. Drvo ispunjava nivo udobnosti, simbolizuje snagu i mir istovremeno. Od podova do arhitektonskih detalja, drvo je jedan od najsvestranijih materijala za vaš dom. 


Rezbarene lajsne, koriste se u dekoraciji nameštaja i vrata kao i kod završnih i restauratorskih radova. Lajsne se obično proizvode od bukve, jasena, kreča i jove. To je relativno skup, ali u isto vreme veoma lep, ekološki materijal koji se može koristiti i u dizajnu dečije sobe. Raznovrsne boje i dezeni rezbarenih lajsni mogu da  se uklope u bilo koji stil enterijera. Ukoliko ste nasledili stari nameštaj nemojte žuriti da ga sakrijete u garažu, ako je okvir u redu, samo mu osvežite izgled dodavanjem novih lajsni uz minimum troškova. Uz ovakav vid restauracije bakin stari nameštaj poprimiće sasvim novi izgled koji će se svima sigurno dopasti.

Često kako bi se pokrili različiti zglobovi i šavovi, kao i da se stvori jedinstven stil, mogu se koristiti rezbarene lajsne od drveta. Lajsne se mogu nači u različitim dužinama i širinam, ponekad je potrebno spojiti više različitih lajsni kao bi se dobili željeni rezultati. Lajsne mogu da istaknu određeni proizvod i da mu daju određenu specifičnu crtu.

Tokom vremena sa razvojem tehnologije, sve češće se pojavljuju imitacije rezbarenih lajsni od veštačkih materijala. Ali ukoliko želite da ostetite prirodu u svom domu ne možete se osloniti na veštačke materijale. Čisto drvo je materijal koji će svakom prostoru dati svežinu i prirodni izgled.

Želite da vaš običan zid dođe do izražaja? Dodajte drvene lajsne i gledajte kako se vaš jednostavan zid transformiše. Da biste dodali novi izgled vašem nameštaju, pokušajte da koristite lajsne.

Lajsna grčka šara je jedna od popularnijih lajsni koristi se sve više u izradi stolova za šminkanje, kao okvir za ogledalo. Svojim izgledom pomoći će vam da nameštaju date jedinstvenu crtu.

Drvene lajsne sa duborezom

Ne znate kako da uredite dečiju sobu, pokušajte da je obogatite sa elementima od drvenih rezbarenih lajsni i sigurno ćete uspeti u tome. Bilo koji deo nameštaja može veoma lako da promeni svoj izgled. Polica za dečije knjige i igračke će zaista lepo izgledati uz pomoć lajsni, čak i ukoliko ih stavite na dečiji krevet ili krevetac nećete pogrešiti. Boravak u prostoriji koja odiše prirodnim materijalima svakako će omogućiti vašem detetu da više pažnje obrati na istu i da je poštuje.

Kuhinje su prostor u kome žene a i pojedini muškarci gurmani provode dosta vremena, bez obzira kakav stil želite u svom stanu možete koristiti završne lajsne koje će obogatiti izgled vaše kuhinje. Takođe možete lep efekat postići ako na sva kuhinjska vratanca i fioke stavite po koju lajsnu, veoma lep izgled mogu da daju one u obliku pletenice.

Ponekad i mi možemo da budemo sami svoj majstor uz pomoć malih trikova možemo promeniti izgled starom nameštaju koji smo nasledili a koji nas svojim duhom podseća na naše najmilije. Sa time ne samo da ćemo sačuvati predmete od zaborava nego ćemo dobiti i prijatno okruženje u kome svakodnevno boravimo. Lajsne možete zalepiti lepkom za drvo, pri čemu morate paziti da ne preterate sa količinom lepka koju nanosite, pre lepljenja lajsne možete ofarbati u željenu boju.

Pogledajte katalog drvenih lajsni klikom OVDE.

Ako želite da kupite drvene lajsne iz kataloga to možete učiniti u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju lajsne se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanja robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-16h.