Sigurno ste se bar jednom zapitali, kako to da uredim dom a da ne kupujem novi nameštaj? Ponekad su dovoljne i sitnice da vaš dom odiše svežinom. Nije uvek potrebno trošiti puno novca kako bi sredili prostor u kome živite. Mi vam u tome možemo pomoći. Npr. Vaša postojeća kuhinja vam je dosadila želite da unesete nešto drugačije a i frontovi su oronuli možete ih obogatiti sa drvenom rešetkom, koja će se sigurno lepo uklopiti. Među našim proizvodima možete pronaći drvenu rešetku koja je idealna za kuhinjske frontove i radjator maske.

Drvena rešetka je tradicionalni elemenat u stolarstvu koja se najviše koristi kao: obloga radiatora, uložak (filung) za kuhinjske elemente i na drugim raznim mestima gde je prozračnost poželjna. Izradjuje se od bambus letvica. Obe stranice rešetke su fino obradjene tako da se mogu koristiti i na onim mestima gde je važno da i sa zadnje strane nameštaja lepo izgleda. Rešetka ima prirodnu svetlu boju, fino obradjenu površinu sa zaobljenim ivicama. Širina lamela je 12mm, ugao: 45 stepeni. Ukupna debljina drvene rešetke je 4mm kao i kod drugih klasičnih drvenih rešetaka. Veličina standardne table koju držimo na lageru: 65cm*125cm. Ako imate zahtev za vanstandardne mere to možete kod nas poručiti sa limitacijom da veličina rešetke ne prelazi 75 x 175 cm.

Drvene rešetke

Drvena rešetka je veom dekorativna, uklapa se u sve stilove, veoma lepo izgleda kao maska za radjator. Sa njom će te sigurno uspeti da sakrijete radjatore koji mogu izgledati veoma oronulo. Pored rešetke u našoj ponudi imate i razne lajsne i drvene ukrase koje će te takođe uspeti lepo da uklopite i upotpunite izgled radjator maske.

Drvene rešetke su pogodne za farbanje i bajcovanje, bambus letvice veom lako primaju boju, stoga nećete imati problem prilikom odabira farbe.

Proces proizvodnje drvene rešetke počinje pripremom drvenih letvica one po mogućnosti moraju biti što ravnije kako nebi došlo do pucanja prilikom presovanja. Zatim se drvene letvice postavljaju tako da im je obrađena ivica okrenuta ka dole u tačno određeno mesto u kalupu. Preko njih dolazi još jedan red letvica u suprotnom smeru sa obrađenom stranom okrenutom na gore. Letvice se spajaju lepkom za drvo potom se kalup stavlja u presu da se lepak osuši i stegne. Po završetku se odstranjuje višak lepka pažljivo da se nebi oštetilo drvo. Posle ovog postupka se rešetka seče na željenu ili standardnu dimenziju. Ceo proces zahteva određenu pripremu i iziskuje vreme. Na kraju se dobija proizvod koji će vam sa sigurnošću obogatiti dom.

Drvene rešetke

Drvena rešetka se može koristiti i kao pregrada, neki vid zida koji će da odvoji prostoriju, često je koriste restorani, kako bi napravili barijeru između stolova. Sam materijal je ekološki, odiše prirodom pa je veoma pogodan za korišćenje u prostorijama koje su uređene u skladu sa prirodnim materijalima. Može da bude i dekorativni element na zidovima. Sama rešetka će vam dati mnogo ideja šta uraditi sa njom, šta napraviti. Mesta gede je potrebna ventilacija a de se sakrije izgled tela veoma je povoljna drvena rešetka.

Uz sve elemente koje vam nudimo veoma lako možete da osmislite kako da sredite stare frontove ili da napravite radjator maske, pored drvene rešetke u ponudi su razne vrste lajsni koje svojim izgledom mogu da upotpune izgled maske za radjator ili fronta. Drveni ukrasi se takođe mogu dodati pa će se postići rustični izgled koji će obogatiti svaki dom ili poslovni prostor. Dajte svom domu ili poslovnom prostoru određeni pečat po čemu ćete biti prepoznatljivi.

Ako ste zainteresovani za kupovinu drvene rešetke posetite našu stranicu sa detaljima KLIKOM OVDE.