Kuća je mesto u kome boravak treba da je ugodan i udoban. Jedan od najvažnijih zadataka je obezbediti ukrase za kuću koji će biti u skladu sa principima prirode i bliskosti sa prirodom. Preurediti stan je veoma kreativan proces naročito za one koji bi želi da ostvare jedinstven i orginalan stil. Danas, su rezbarije od drveta u širokoj upotrebi u uređenju unutrašnjosti prostora, nameštaja, vrata i stepeništa. Rezbareni drveni ukrasi u uređenju kuće se smatraju znakom dobrog ukusa i naglašava status vlasnika. Ovo olakšava činjenica da prirodno drvo uvek izgleda elegantno i luksuzno, ručno rezbarenje proizvod pretvara u pravo remek delo. Ukrasi se prave od različitih vrsta drveta najčešće su to bukva i lipa jer su najpogodniji za oblikovanje. Rezbarenje se vrši na CNC mašinama sa daljim ručnim šmirglanjem kako bi se dobio savršeni izgled. Važan faktor u određivanju cene duboreza je kompleksnost proizvodnje. Iz ovoga sledi da složeniji proizvod više košta. 

Horizontalni ukrasi se najčešće koriste u dekoraciji stanova. Takvi izrezbareni ukrasi se koriste za dekoraciju dnevnih i spavaćih soba. Savremeni dizajneri u stvaranju unutrašnjosti svake sobe, bilo da je dnevni boravak, spavaća, dečija soba ili kancelarija koriste različite urezane dekorativne elemente. Rezbarene dekoracije služe kao sredstvo da se postigne željeni vizuelni efekat. Pravilno izabrana i pravilno postavljena u zatvorenom prostoru rezbarena dekoracija ima za cilj stvaranje povoljne atmosfere, osećaj topline i udobnosti. Ovi dekorativni elementi daju lepotu i stilsko jedinstvo vašeg doma. 

Duborez drveni ukras

Ugaoni ukrasi danas postaju veoma popularni. Najčešće se koriste kao dekorativni elementi na vitrinama i ramovima slika. Obično idu u paru, postoje desni i levi kako bi se mogli uklopiti. Stare vitrine mogu da dobiju sasvim novi izgled zahvaljujući upravo ovom tipu ukrasa, uz koju rezbarenu lajsnu izgledaće u potpunosti osveženo. Stari toaletni stočić će izgledati u potpunosti drugačije ukoliko mu dodate ovakav ukras. 

Ugaoni drveni ukras u duborezu

U sadašnje vreme, sve popularniji postaju kapiteli u dekoraciji fasada i stambenih prostora. Oni se najčešće postavljaju na stubove. Svojim izgledom mogu da upotpunosti promene izgled fasade. Najčešće se proizvode u različitim dimenzijama, tako da i ih je moguće uklopiti u bilo kakav prostor. To su uglavnom četvrtasti rezbareni ukras, koji su prožeti odgovarajućim šarama. Njima se mogu ukrsiti i police za knjige.

 Kapitel drveni ukras u duborezu

Dekorativne rozetne se najčešće koriste u izradi nameštaja, zidova i plafona, idealni su za dekoraciju različitih dizajna kamina i vrata. Rozetne mogu da budu raznolike od cvetića do odredjenih ozbiljnijih linija.


Pogledajte katalog rezbarenih ukrasa klikom OVDE.


Ako želite da kupite rezbarene ukrase iz kataloga to možete učiniti u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju lajsne se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanja robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-16h.

Informacije i slike koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno kopirati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.